Keith Richards va filma un documentar despre tinereţea sa

Keith Richards, chitaristul trupei The Rolling Stone, va filma, pentru BBC2, un documentar despre copilăria şi despre formarea ca muzician, în perioada de după război în Marea Britanie.

Documentarul se va intitula „Keith Richards – The Origin of the Species” şi va fi regizat de Julien Temple, potrivit contactmusic.com.

”La sfârşitul anilor 1950 – începutul anilor 1960 era un sentiment că se apropie o schimbare. Harold Macmillan chiar a spus acest lucru – «The winds of change», dar nu s-a referit chiar la acelaşi lucru.

Chiar am simţit că a fost timpul generaţiei mele pentru a impinge limitele”, spune Keith Richards în documentar, care va avea premiera în luna iulie şi va face parte din sezonul BBC ”My Generation”, dedicat istoriei muzicii pop.

Regizorul filmului, Julien Temple, a spus că trupa The Rolling Stones, pe care o asculta în copilărie, a schimbat totul pentru el.

”Muzica trupei Stones, pe care o ascultam în copilărie, a schimbat totul pentru mine. Am simţit că apare un nou stil de viaţă şi un nou tip de persoană – ceva din care am vrut să fac parte. Fără îndoială, am crezut că Keith Richards era originea speciei”, a spus regizorul.

 

Chitaristul, în vârstă de 72 de ani, încă merge în turnee cu trupa The Rolling Stones, care va lansa un nou album la sfârşitul acestui an.

Keith Richards a apărut în câteva filme ale francizei ”Piraţii din Caraibe” şi, în urmă cu şase ani, şi-a publicat autobiografia, intitulată ”Life”.

Foto: JStone / Shutterstock

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS