Kadebostany, Tricky și Sander Van Doorn concertează în această vară în România

Kadebostany, Tricky și Sander Van Doorn se alătură artiștilor deja confirmați la Afterhills 2018, potrivit unui anunț făcut de Virgin Radio Romania, partenerul oficial al festivalului. Printre numele mari care vor fi prezente la Iași la Afterhills 2018 se numără și Above & Beyond, Aly & Fila, Hurts, Tom Odell, Paul van Dyk, Cosmic Gate, Vini Vici, Sunnery James & Ryan Marciano.

Afterhills, cel mai mare festival în aer liber din regiunea Moldovei, va avea loc la 6 kilometri de centrul Iașiului, la ieșirea spre E85, în perioada 31 mai – 3 iunie.

Ediția de anul acesta, #dreamers2018, vine cu o serie de noutăți și de premiere, precum și cu un line-up alcătuit din 150 de artiști internaționali și români care vor face ca cele nouă scene să vibreze.

„Ediția #dreamers2018 este despre oameni, despre bucuria de a dansa și de a visa sub cerul liber, despre libertate și emoție. Cele nouă scene, zonele de relaxare și instalațiile artiștilor vizuali se aliniază conceptului #dreamers2018, astfel încât să redăm cât mai bine atmosfera de vis pe care o promitem și anul acesta”, declară Ovidiu Biber, cofondator Afterhills.

Anul acesta sunt așteptați zilnic peste 40.000 de participanți, respectiv 160.000 de vizitatori pe perioada celor patru zile de festival, dublu comparativ cu ediția precedentă. În prezent, peste 70% dintre abonamentele vândute vin din zona Iașiului și împrejurimi, 10% vin din București, restul din Cluj, Timișoara, Brașov și Oradea.