Confidenţialitate

K1: Andrei Stoica, o noua victorie prin K.O, in AYO Fighting

Cunoscutul luptator K1, Andrei Stoica de la Bulls Fight Academy- București a facut spectacol la Baia Mare. În fața a peste 5000 de oameni, a reușit să-l învingă în primele două minute, prin K.O. pe George Davies din Anglia, in Gala AYO Fighting care s-a desfasurat Baia Mare.

Andrei Stoica: Am avut un adversar bine pregătit, am intrat în ring extrem de determinat. A fost un meci pe care l-am așteptat mult. Mi-a fost dor să lupt în România. In ultimii doi ani am avut confruntări în mai toată Europa, însă nimic nu se compară cu senzația pe care o simt când lupt în fața românilor mei dragi.  Cei care mă sustin îmi dau putere,  mă determină sa fiu o fiară în ring.

 Adversarul sau, George Davies (Anglia) are în palmares peste 30 de meciuri din care 20 castigate.  Este cotat ca fiind unul dintre cei mai talentați luptători din Anglia.

 Printre cei care au mai luptat in gala AYO Fighting se mai numară Florin Cardoș, Marius Grăunte, Adrian Pețenchea, Dorin Stan, Imanol Rodriguez, Anghel Cardoș, Maxim Pleshko, Danuț Hurduc, Marius Munteanu.

La începutul acestui an, Andrei Stoica a câștigat meciul cu sportivul moldovean Pavel Voronin, în Franța, în cadrul galei “La nuit des Gladiateurs”.

La 29 de ani, Andrei Stoica se poate lăuda cu un record greu de atins. Din 50 de lupte a câștigat 42, majoritatea prin K.O.

De șapte ani, Andrei Stoica face spectacol în ringul de kickboxing, la categoria profesioniști. Stoica și-a câștigat renumele și aprecierea în Europa prin loviturile de KO aplicate din primele minute ale meciurilor.

Mister K.O. așa cum este cunoscut Andrei Stoica, nu va avea o pauza prea mare.  Pe data de 17 iunie va intra din nou în ring, în gala Colosseum Tournament care se va desfășura în Ploiesti.