K. Iohannis il invita pe V. Ponta la Cotroceni

Se va discuta, între altele, despre ‘perspectivele colaborării instituţionale’ între instituţiile pe care cei doi le reprezintă.

Președintele Klaus Iohannis scrie pe contul său de Facebook că l-a invitat pe premierul Victor Ponta la Palatul Cotroceni pentru a discuta, între altele, despre ‘perspectivele colaborării instituţionale’ între instituţiile pe care le reprezintă.

‘L-am invitat mâine, 22 decembrie, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Victor Ponta, la o întâlnire la care vom discuta priorităţile guvernării, actualitatea politico-economică și perspectivele colaborării instituționale între președinție și guvern. Întâlnirea va avea loc la ora 12,00’, scrie noul şef al statului.

Klaus Iohannis a preluat, astăzi, prerogativele de la predecesorul său, Traian Băsescu. Anterior, el depusese jurământul de la tribuna legislativului.

Pe contul său de Facebook, premierul a confirmat că va da curs invitației. ‘Mâine voi merge la Palatul Cotroceni pentru prima întâlnire instituţională cu preşedintele Iohannis. După 10 ani putem în sfârşit să demonstrăm românilor ce important şi benefic este ca preşedintele şi premierul să colaboreze pt binele public. Toţi cetăţenii care ne-au numit în funcţiile noastre vor avea de câştigat’, scrie Victor Ponta.