Justin Timberlake îşi promovează noul album

Justin Timberlake va porni într-un nou turneu mondial în luna octombrie – primul său turneu din ultimii şase ani – şi va lansa 10 piese noi la sfârşitul lunii septembrie.

Cel mai recent album Justin Timberlake, ‘The 20/20 Experience’, primul material de studio din ultimii şapte ani, a fost lansat în luna martie şi a ocupat primul loc în topul muzical american vreme de trei săptămâni.

Justin Timberlake va lansa alte 10 piese noi, compuse în acelaşi timp cu albumul lansat în martie, incluse pe o continuare a ‘The 20/20 Experience’, pe 30 septembrie, a anunţat casa de discuri RCA.

Componenta nord-americană a turneului lui Timberlake va debuta pe 31 octombrie, la Montreal, şi se va încheia pe 10 februarie 2014, în Omaha. Acest turneu va avea loc după o serie scurtă de concerte pe stadioane, pe care Justin Timberlake la va susţine în această vară alături de rapperul Jay-Z.

Pentru turneul său nord-american, Timberlake a ales să cânte în oraşe de dimensiuni medii, precum St. Louis, Indianapolis şi Edmonton, care nu sunt incluse în seria de concerte ‘Legends of the Summer’, pe care le va susţine cu Jay-Z.

Reprezentanţii Live Nation au spus că vor anunţa în zilele următoare oraşele şi datele concertelor pe care Justin Timberlake le va susţine în Europa, Australia şi America de Sud.