Confidenţialitate

Justin Timberlake împlineşte 36 de ani – VIDEO

Justin Timberlake s-a născut pe 31 ianuarie 1981, în Memphis, Tennessee, SUA.

În copilărie, a participat la show-ul ”Star Search”, iar mai târziu în ”The All New Mickey Mouse Club”, alături de alte staruri în devenire, Britney Spears, Ryan Gosling, Keri Russell, Christina Aguilera și J.C. Chasez.

În anii 90, Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formației *NSYNC, a cărei lansare a fost finanțată de către Lou Pearlman.

În 2002, Justin Timberlake a lansat albumul său solo de debut, “Justified”, care include piese ca “Like I Love You”, “Cry Me A River” și “Rock Your Body”.

A urmat albumul ‘‘FutureSex/LoveSounds’‘, cu hit-urile ”Love Stoned/I Think She Knows” și ”What Goes Around…/…Comes Around”.

În perioada care a urmat, Justin Timberlake s-a lansat și în cariera de actor, jucând în filme precum ”The Social Network” (2010), ”Friends with Benefits” (2011) sau ”Trouble with the Curve” (2012).

În 2013, a lansat albumele ”The 20/20 Experience” și ‘‘The 20/20 Experience — 2 of 2”. Acestea au devenit cele mai vândute albume muzicale ale anului și cuprind hit-urile ”Suit & Tie” și ‘‘Mirrors”, precedate de ‘‘Take Back the Night” iar apoi de ”Not a Bad Thing”.

Pe 6 noiembrie 2016, Justin Timberlake a primit Hollywood Song Award pentru hit-ul ”Can’t Stop the Feeling!”, care se regăsește pe coloana sonoră a filmului “Trolls”.

De asemenea, el a fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun cântec într-un film, cu ”Can’t Stop The Feeling!”.