Justin Bieber nu va mai susţine concertele programate în cadrul turneului ”Purpose World”

Cântăreţul Justin Bieber a anulat toate concerte pe care ar fi trebuit să le susţină în următoarele trei luni în cadrul turneului ”Purpose World”, din cauza apariţiei ”unor circumstanţe neprevăzute”, potrivit bbc.com.

Justin Bieber mai avea de susţinut încă 14 concerte în Asia şi America de Nord în următoarele trei luni, după ce cântăreţul a susţinut peste 150 de show-uri de la începutul turneului, în martie 2016, pentru promovarea albumului său, ”Purpose”, lansat în 2015.

În prima jumătate a anului 2017, turneul a generat încasări de 93,2 milioane de dolari, şi a avut o medie de aproape 40.000 de bilete vândute la fiecare concert.

”Justin îşi iubeşte fanii şi detestă să îi dezamăgească. Este recunoscător şi onorat că a avut posibilitatea să aibă acea experienţă alături de echipa lui pentru 150 de show-uri de succes, în şase continente”, au arătat reprezentanţii artistului într-un mesaj publicat pe site-ul său.

”Totuşi, după o analiză atentă, a decis că nu va mai susţine celelalte concerte programate în cadrul acestui turneu. Contravaloarea biletelor va fi restituită la punctul la care au fost achiziţionate”, mai arată anunţul.