Confidenţialitate

Jurnalista Adriana Nedelea vine în echipa Europa FM

Adriana Nedelea va realiza, de luni, emisiunea “Piața Victoriei”, cu editorialistul Cristian Tudor Popescu. Îi veți putea asculta comentând actualitatea, în direct, de la ora 18.15, în direct la Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM și europafm.ro.

Adriana Nedelea: “Provocarea Europa FM. Mă bucur mult să fac parte din echipă! Ne auzim și ne vom și vedea de luni. Cristian Tudor Popescu și subiectele de actualitate. E zi de școală luni, prima zi de școală într-un context greu, diferit de tot ce am trăit până acum. Vă invit alături de noi: elevi, părinți, dascăli. V-aștept!“

Jurnalist cu experiență de peste 15 ani, Adriana Nedelea a devenit cunoscută ca prezentator de știri de televiziune la Realitatea TV, iar apoi, din 2013, a prezentat știrile la Digi24. Din martie anul trecut, ea a intrat în echipa Libertatea, condusă de Cătălin Tolontan, și realizează zilnic edițiile de știri video pe libertatea.ro – “Adriana Neledea, la fix”.

De luni, emisiunea “Piața Victoriei” revine pe frecvențele Europa FM, zilnic, de la ora 18.15, cu interviuri realizate de o echipă de jurnaliști redutabili: Tudor Mușat, Alice Iacobescu, Ioana Ene Dogioiu și Mona Nicolici.