Jurgen Klopp: “Marii fotbaliști beau și fumau ca nebunii”

Antrenorul lui FC LiverpoolJurgen Klopp iese din nou în evidență cu o declarație controversată. “Toți fotbaliștii legendari pe care îi admirați încă, au băut și au fumat ca nebunii”, a spus tehnicianul german, când i s-a cerut părerea despre faptul că Wayne Rooney a fost surprins în stare de ebrietate, înaintea meciului AngliaSpania.

Jurgen Klopp l-a apărat pe atacantul rivalei Manchester United, afirmând că excesele jucătorilor din prezent nu se compară cu cele din trecut: “Este o generație extrem de profesionistă, față de ceea se întâmpla mai demult. Noi trăim în lumina reflectoarelor și câștigăm mulți bani, dar, deși pare surprinzător, în spate este un om”, a adăugat antrenorul liderului din Premier League. Klopp a subliniat că în două-trei săptămâni nimeni nu-și va aminti că Rooney s-a îmbătat și va fi la fel de iubit în fotbalul britanic.
Amintim, Wayne Rooney a fost fotografiat în stare de ebrietate, lângă două fane, la o nuntă ce avea loc la parterul hotelului în care naționala Angliei a fost cazată după meciul cu Scoția, câștigat cu 3-0.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS