Julio Iglesias va cânta alături de fiul său în concertele din București și Cluj

Julio Iglesias va cânta alături de fiul său, Julio Iglesias Jr., în concertele pe care le va susține în România, pe 20 mai la București și pe 22 mai în Cluj.

Spectatorii români vor putea asista la o premieră și un moment emoționant, căci Julio Iglesias va concerta pe aceeași scenă alături de fiul său, Julio Iglesias Jr. Concertele de la București și Cluj, pe 20 mai la Sala Palatului, respectiv pe 22 mai la Sala Polivalentă, vor fi deschise de artistul care a moștenit talentul muzical al tatălui său. Starul latin a declarat în nenumărate rânduri că este mândru de fiul său, Julio Iglesias Jr..

Asadar, Julio Iglesias și-a respectat promisiunea și va reveni în prezența românilor pentru a le dărui două seri magice, pline de romantism, cu muzica live de cea mai bună calitate. Spectatorii fideli s-au obișnuit cu faptul că biletele pentru concertele sale se epuizează cu mult timp înainte de data concertului, de aceea organizatorii le recomandă celor interesați să își procure biletele in timp util. Acestea sunt disponibile la Sala Palatului, din rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas și online prin www.eventim.ro. Clienții de la Cluj se mai pot adresa si punctelor de vânzare deschise la Casa de Cultura a Studenților si Ticket Event din Iulius Mall.

Julio Iglesias Jr. s-a născut într-una dintre cele mai faimoase și talentate familii din lume. Născut în Spania, a crescut în Miami alături de sora mai mare, Chabeli Isabel și fratele său mai mic, Enrique, care, de asemenea, are o carieră muzicală impresionantă. Julio Iglesias Jr. are 42 de ani și este căsătorit cu Charlise Verhaert, un personaj cunoscut din lumea modelling-ului.