Julio Iglesias include România în programul turneului ”World Tour 2015”

Julio Iglesias revine în România pentru două concerte.

După succesul înregistrat în vara anului trecut, când a concertat la Bucureşti cu casa închisă, Julio Iglesias le pregăteşte românilor o mare surpriză. Până la momentul la care surpriza va fi anunţată public, artistul a făcut un prim pas şi a inclus România în programul turneului ‘World Tour 2015’, anunţând astfel doua concerte.

Cel mai iubit artist latino al tuturor timpurilor, Julio Iglesias va susţine un nou concert în data de 20 mai la Sala Palatului din Bucureşti, organizat de Arta Scenei, urmând ca la doar două zile distanţă, mai exact pe 22 mai, să concerteze la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, spectacol organizat sub egida Quantum Media.

‘Nu e recunostinta mai mare pentru viaţa unui artist ca atunci când oamenii te lasă să te întorci în locurile în care ai mai fost şi altă dată.’- JULIO IGLESIAS

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Bucureşti ( 20 mai 2015) vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 4 februarie, şi vor fi disponibile prin EVENTIM în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturesti, Humanitas şi online prin www.eventim.ro, la preţuri după cum urmează:

  • VIP – 550 lei;
  • Cat. 1 – 490 lei;
  • Cat. 2 – 400 lei;
  • Cat. 3 – 360 lei;
  • Cat. 4 – 280 lei;