Julio Iglesias în concert în Bucureşti

Julio Iglesias va susţine un concert, pe 20 mai, la Sala Palatului din Capitală, dar şi pe 22 mai la Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

Julio Iglesias şi-a respectat promisiunea şi va reveni în prezenţa românilor pentru a le dărui două seri magice, pline de romantism, cu muzica live de cea mai bună calitate. În acompaniamentul band-ului său, Julio Iglesias va cuceri din nou publicul cu melodiile preferate, îmbinate armonios cu amintiri şi mărturisiri surprinzătoare.

Spectatorii fideli s-au obişnuit cu faptul că biletele pentru concertele sale se epuizează cu mult timp înainte de data concertului, de aceea organizatorii le recomandă celor interesaţi să îşi procure biletele în timp util.

Acestea sunt disponibile la Sala Palatului, în reţeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas şi online, prin www.eventim.ro. Clienţii de la Cluj se mai pot adresa şi punctelor de vânzare deschise la Casa de Cultura a Studenţilor şi Ticket Event din Iulius Mall.

Alături de Julio Iglesias pe scenă se va afla şi Julio Iglesias Jr. Născut în Spania, artistul a crescut în Miami alături de sora mai mare, Chabeli Isabel, şi fratele său mai mic, Enrique, care, de asemenea, are o carieră muzicală impresionantă. Julio Iglesias Jr. are 42 de ani şi este căsătorit cu Charlise Verhaert, o vedetă în lumea modellingului.

Preocuparea lui Julio Iglesias Jr. pentru muzică a început de la o vârstă fragedă, dar în acelaşi timp s-a remarcat ca model şi actor de televiziune. După lansarea albumului de debut intitulat „Under My Eyes”, Julio Iglesias Jr. a devenit idolul tinerilor din Statele Unite ale Americii.

Popularitatea sa a crescut odată cu recitalurile susţinute în deschiderea concertelor starului internaţional Cher din cadrul turneului naţional „27-city stadium tour”. Succesul muzical i-a adus, totodată, numeroase premii şi distincţii. A apărut în show-uri de televiziune remarcabile precum „Hollywood Square”, „Regis & Kathie Lee”, „VH1 The List” şi „The American Music Awards”.

A prezentat creaţii semnate de Versace, Tommy Hilfiger şi Gap, a avut un rol de succes într-un serial săptămânal pentru adolescenţi, difuzat de postul NBC, „Out of the blue”. De asemenea, a găzduit o serie de 22 de episoade în care a explorat cele mai exotice destinaţii din America Latină şi America de Sud, pentru postul de televiziune Travel Channel.

Julio Iglesias Jr. a cucerit publicul din America şi încântă cu succes audienţa de pe întreg mapamondul. Timp de trei luni a susţinut un turneu amplu în Europa şi Asia, pentru promovarea celui mai recent album intitulat „Under My Eyes”. De asemenea, a susţinut turnee în Rusia şi Europa de Est, unde şi-a obţinut titlul de superstar.

Colaborează cu cele mai mari staruri din Rusia, cum ar fi Igor Nikolaev şi Kristina Orbakaite. Melodia lui, „Nothing Else”, este şi coloana sonoră a filmului „Music of the heart”, producţie în care a avut un rol semnificativ.

În prezent, Julio Iglesias Jr. colaborează ca solist cu trupa Latino Lovers, alături de care a lansat un album ce se bucură de succes internaţional.