Judeţul Vaslui – lista candidaţilor la alegerile parlamentare 2016

În județul Vaslui, PSD a trecut pe listele de candidați la alegerile parlamentare și două nume controversate. E vorba de Aurel Căciulă și Dan Bordeianu.

Dan Bordeianu, de exemplu, a fost trimis în judecată în 2015, după ce firma pe care o controla s-a angajat să execute o serie de lucrări pentru alimentarea cu apă în localitatea vasluiană Deleni, dar care nu au mai fost finalizate. Prejudiciul este de patru milioane de lei. Dan Bordeianu ocupă locul 7 pe lista PSD Vaslui pentru Camera Deputaților.

Listele complete ale partidelor 

Pe listele de la Camera Deputaţilor, PSD deschide lista cu profesorul Solomon Adrian, iar pentru Senat cu Creţu Gabriela, tot profesoară.

Lista PSD VASLUI Camera Deputatilor

Lista PSD VASLUI Senat

PNL deschide lista la Camera Deputaților în judeţul Vaslui cu Olteanu Daniel, de profesie jurist, iar la Senat cu Tătaru Nelu, de profesie medic.

Lista PNL VASLUI Camera Deputatilor

Lista PNL VASLUI Senat

La PMP Vaslui, primul pe lista Camerei Deputaților este Bichineţ Corneliu, profesor, iar la Senat este teologul Toniţă Vasile.

Lista PMP VASLUI Camera Deputatilor

Lista PMP VASLUI Senat

ALDE deschide lista la Camera Deputaților cu Cosmin Cristian, de profesie economist, iar la Senat cu Hadârcă Ion, profesor de limba română.

Lista ALDE VASLUI Camera Deputatilor

Lista ALDE VASLUI Senat

La USR (Uniunea Salvați România) primul pe lista Camerei Deputaților este Botez Mihai Cătălin, licenţiat în ştiinţe economice, iar la Senat este Silitră Alin, de profesie jurist.

Lista USR VASLUI Camera Deputatilor

Lista USR VASLUI Senat

Tot în judeţul Vaslui vor mai candida la alegerile parlamentare și partidele ANR – Alianța Noastră România, UDMR, PER – Partidul Ecologist Român, PRU – Partidul România Unită, PRM – Partidul România Mare, PSR – Partidul Socialist Român, dar şi câţiva candidaţi independenţi.

Lista ANR VASLUI Camera Deputatilor

Lista PER VASLUI Camera Deputatilor

Lista PER VASLUI Senat

Lista PRM VASLUI Camera Deputatilor

Lista PRM VASLUI Senat

Lista PRU VASLUI Camera Deputatilor

Lista PRU VASLUI Senat

Lista PSR VASLUI Camera Deputatilor

Lista PSR VASLUI Senat

Lista UDMR VASLUI Camera Deputatilor

Lista UDMR VASLUI Senat

Lista candidatilor independenti VASLUI Camera Deputatilor

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS