Judecata de joi: Pavianul a biruit Partidul Maimuțelor (AUDIO)

Cristian Tudor Popescu: „Subsemnatul am comparat coafura unui singur membru PSD, Viorica Vida Dăncilă, cu cea a unei maimuțe, pavianul cu mantie. CNCD m-a judecat și m-a amendat cu 1.000 lei pentru discriminare, la adresa doamnei prim-ministru, nu a maimuței.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Senatorul Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD, i-a făcut pe toți membrii PSD, inclusiv pe el însuși, maimuțe. În cazul subsemnatului, CNCD s-a autosesizat în 48 de ore și m-a condamnat în două săptămâni, acum nu va zice nici măcar…

De ce maimuțe? Pentru că abilitatea maimuței constă în a maimuțări. Nu creează, nu produce nimic propriu, dar imită excelent, simulând discernământul. Când Dragnea a numit-o pe Sevil Shhaideh premier fără consultarea sau barem  știința cuiva din partid, nimeni n-a deschis botul, mârâie acum dl Țuțuianu. Așa e. S-au prins toți într-o congă maimuțească mută, cu King Louie în capul șirului.

Vasăzică, dl Țuțuianu se simțea Tamba încă de la Crăciunul lui 2016. Iar acum se bate cu pumnii în piept: „Mi, Tarzan!”.

Între timp a fost liniște în junglă, căci domnia sa fusese pus ministru al Apărării înainte să fie scos.

Doamna Zirra, altă răsculată a momentului, fu propusă de King Louie pentru primăria Capitalei, drept care au dansat amândoi din buric la mitingul Albeața Antiparalel.

Vreme de aproape doi ani, de când erau trecuți în rândul maimuțelor, niciunul dintre contestatarii de astăzi nu a descoperit vorbirea articulată. Nimeni nu a strigat că un partid în care hotărăște unul singur încetează să mai fie partid. Că Louie, jonglerul junglei, se joacă cu premierii ca cu nucile de cocos. Au lăsat să zbiere perechea de cimpanzei Rădulescu-Ștefănescu.

Iar revolta lor actuală a început pentru că Louie le-a luat din labe niște banane, dar și-a dat singur cu bâta-n cap punând jandarmii gorilei blonde să sară pe oameni.

Ce să înțelegem din menajeria asta, stimați Europeni FM?

Într-un film celebru, maimuțele se deșteaptă, organizează o revoluție planetară, îi dau jos pe oameni din poziția de stăpâni și îi transformă în sclavi, construind o civilizație rudimentară și rugându-se unui Dumnezeu urangutan.

În PSD însă, nu va fi niciodată o revoluție care să aducă, în fruntea Partidului Maimuțelor, un om.

P.S.

După ce a înaintat ÎCCJ un recurs lățit pe 80 de pagini la decizia Curții de Apel București care desființa condamnarea la amendă a numitului Popescu în Procesul Pavianului, CNCD, sub semnătura președintelui Consiliului, dl Csaba Asztalos, trimite acum Înaltei Curți o cerere de renunțare necondiționată la judecată. Prin urmare, nu le dau eu 1.000 de lei, îmi dă CNCD mie 1 leu daune morale. Cu care, o să-i iau un cornet de semințe pavianului.”