Confidenţialitate

Judecata de joi: Haloimăsul grețos al lui Laufer – înghițit de Dragnea (AUDIO)

Cristian Tudor Popescu: “Ce-a făcut cipăndelul PSD  pe nume Laufer este descris de cuvântul ebraic hutzpa, cu vechea sa semnificație: neobrăzare, nerușinare, tupeu. Subsemnatul i-aș mai adăuga una în cazul de față: terorism.

Citind cu poticniri de pe niște foi și dând bir cu fugiții ca să nu răspundă vreunei întrebări a jurnaliștilor, cipăndelul PSD Laufer a pretins că este victima unui act de antisemitism din partea șefului statului român, Klaus Iohannis. Singura „dovadă” pentru această bombă murdară aruncată asupra României – faptul că președintele i-a refuzat numirea ca ministru al ceva. Dl Mușchiuleț a mai fost ministru, al altceva, tot în guvernul PSD, și a fost dat afară din funcție de PSD pentru incompetență și agendă paralelă – atunci, d-sa nu a sărit să facă vorbire despre antisemitismul feroce al partidului său.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cum a tăcut păpușoi și când jandarmii conduși de PSD au lovit și pus la pământ cu cătușe patru turiști israelieni scoși dintr-un taxi în cadrul ciomăgelii de pe 10 august.

Actul politic terorist de partid a început prin precizarea tânguioasă a victimei că este român, născut „la maternitatea Polizu, nu departe de guvern”. Un procedeu tipic de manipulare ordinară – a răspunde la o întrebare care nu a fost nicidecum pusă. Nimeni, și cu atât mai puțin președintele, nu i-a pus la îndoială dlui Ilan Laufer calitatea de român. Sau locul nașterii. I-l pune însă, iacătă, presa israeliană, potrivit căreia Laufer Ilan s-a născut în Israel, în orașul Rishon Le Zion, venind în România, împreună cu familia, abia în anul 2000.

A continuat cu un soi de haloimăs conspiraționist, în care a băgat Israelul, SUA, Germania, pe Iohannis, pe Merkel, Dăncilă și Trump, o asociație a evreilor din America, cu o virulență de autentic român verde. De necomentat.

Totuși, peste două abjecții comise de acest Laufer nu se poate trece.

Preluând propaganda lui L. Pop și D. Vâlcov, etnicii germani din România = naziști, ca să lovească în Iohannis, I. Laufer insultă memoria zecilor de mii de sași și șvabi hăituiți, arestați, deportați în URSS și în Bărăgan de autoritățile comuniste. Și, finalmente, vânduți Germaniei la bucată de N. Ceaușescu. Faptul că recită ce-a fost învățat la partid, nu scuză josnicia rasistă a personajului.

Fără niciun fel e legătură cu subiectul respingerii sale, Laufer face uz de tertipul manipulator argumentum ad misericordiam, argumentul milei. Fără să clipească, cu o hutzpa sinistră, pomenește de evreii din familia sa, victime ale holocaustului. Adică, strămoșii lui au fost chinuiți și uciși de antisemiți, iar acum el este chinuit și ucis de antisemitul Iohannis, că nu l-a făcut ministru. Nu știu dacă am mai văzut pe cineva, evreu, german, ungur, român sau ucrainean, care să-și întrebuințeze cu atâta cinism morții neamului, pentru a promova în funcție…

Toate acestea, I. Laufer le-a debitat cu PSD în spate, la sediul din Kiseleff. Are sprijinul partidului, confirmat de proaspătul secretar general Ștefănescu.

Pentru un post de ministru, în lupta cu Iohannis, PSD nu șovăie să arunce în aer România. Ceea ce, din fericire, n-a reușit: imediat, personalități și organizații evreiești din țară și străinătate s-au delimitat cu jenă de manevra odioasă a PSD prin I. Laufer. 24 de ore mai târziu, analiștii de televizor cu creier gros care ajunseseră cu propaganda dementă până la a ne asigura că organizațiile evreiești îi vor interzice președintelui Iohannis să mai calce în Statele Unite, își înfundau bărbia în gușă. Iar L. Dragnea, constatând că mizeria îi explodează în față, s-a „delimitat” și el de zicerile lui I. Laufer, precizând, totuși, că acesta „nu e un infractor”. Păi, n-o fi infractor, dar e spărgător, de vreme ce tot L. Dragnea ne spune că respectivul a pătruns în sala de conferințe de presă a PSD prin spargerea sistemului de securitate!

Un asemenea atentat, stimați pesediști, nu s-ar fi putut petrece pe vremea lui Iliescu, Năstase, Geoană. Nici pe vremea lui Ceaușescu. Ceva asemănător s-a petrecut pe vremea lui Ponta, care acum cere iertare pentru că a utilizat murdar originea etnică a dlui Iohannis în campania din 2014.

Spasmul Laufer, ca să folosesc terminologia digitală a dlui Florin Iordache, indică degradarea de neînchipuit la care a ajuns Partidul în epoca Dragnea…”