Confidenţialitate

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a ajuns în România

Jucătoarea de tenis, Emma Răducanu, a ajuns vineri noapte pe aeroportul din Cluj Napoca și va participa Transylvania Open.

Jucătoarea care a scris istorie la US Open a venit cu avionul din Londra, însoțită de tatăl ei. La aeroport, a fost întâmpinată cu flori, de directorul turneului, Patrick Ciorcilă.

“Am așteptat-o pe Emma cu brațele deschise și sperăm să aibă parte de o experiență deosebită în România, țara în care s-a născut tatăl ei. Am pregătit pentru ea, dar și pentru celelalte jucătoare, mai multe activități prin care să facă cunoștință cu Transilvania, dar și produse tradiționale. La hotel vor avea, printre surprizele pregătiteși câte o ie, bluza tradițională românească.”

Jucătoarea canadiană Emma Răducanu a câștigat US Open.

Turneul de tenis de la Cluj, Transylvania Open se va ține fără spectatori în tribune, potrivit noilor restricții.

Guvernul a decis vineri, cu două zile înainte de începerea turnelului, să nu mai permită spectatori la evenimente sportive din cauza creșterii numărului mare de cazuri COVI19.

Organizatorii cer ca autoritățile să facă o excepție în acest caz pentru că majoritatea participanților sunt vaccinați, iar capacitatea sălii unde se va desfășura turneul de tenis era de 25 la sută, mult sub limita maximă permisă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Emma Răducanu va participa la Transylvania Open, alături de Simona Halep și Garbine Muguruza, alte câștigătoare de Grand Slam.