Jose Pinto: ‘Nu este prevazut in contractul cu Dinamo se ne oprim la cinci goluri’

Gica Hagi si Gheorghe Popescu s-au intilnit cu jucatorii Barcelonei inaintea celui mai important amical al anului in fotbalul romanesc

Hagi se bucura ca a ramas in memoria catalanilor, mai ales pentru golul marcat pentru ei de la mijlocul terenului – al doilea de acest fel din istoria clubului. ‘Regele’ s-a declarat mindru si ca unul dintre actualii fotbalisti ai formatiei spaniole, tinarul Jordi Alba, il are drept model.

Fostul lider al Generatiei de Aur a avut evolutii foarte apreciate in cele doua sezoane cit a jucat la Barca in timp ce Gica Popescu a reusit chiar performanta de a fi capitanul catalanilor.

Barcelona a sustinut astazi conferinta de presa oficiala iar jucatorii lui Tito Vilanova au spus ca intelegerea cu Dinamo nu prevede sa se opreasca la cinci goluri marcate pe Arena Nationala.

‘Suntem o echipa de profesionisti si vrem ca lumea sa se bucure de spectacol’ a declarat portarul Jose Manuel Pinto in timp ce Jordi Alba a precizat ca este apt de joc, dupa accidentarea suferita la genunchi.

Super-amicalul Dinamo – Barcelona se joaca pe Arena Nationala de la ora 20.15.