Confidenţialitate

Johnny Depp, dat în judecată pentru că ar fi lovit un membru al unei echipe de filmare

Un membru al echipei de filmare pentru producţia „City of Lies”, despre moartea lui Notorius B.I.G., a depus la tribunalul din Los Angeles o plângere împotriva lui Johnny Depp, scrie The Hollywood Reporter.

Greg “Rocky” Brooks susţine că actorul l-a lovit de două ori cu pumnul şi că a fost concediat pentru că a refuzat să semneze o declaraţie prin care promitea că nu îl va acţiona în judecată pe Johnny Depp.

Potrivit declaraţiilor lui Brooks, incidentul a avut loc pe 13 aprilie 2017, când Johnny Depp participa la filmări ce aveau loc în faţa hotelului Barclay, aflat în centrul oraşului Los Angeles.

Echipa de producţie avea permisiunea de a filma până la ora locală 19.00 în faţa acelui hotel şi până la ora locală 22.00 în interiorul hotelului.

După ce acea permisiune a fost extinsă o dată, producătorii i-au spus că filmările trebuie să se încheie. El s-a dus să îl informeze în legătură cu acest aspect pe regizorul peliculei, Brad Furman. “Du-te şi spune-i asta şi lui Johnny Depp”, i-ar fi răspuns regizorul.

Potrivit plângerii depuse în instanţă, Johnny Depp, furios, l-ar fi lovit pe Gregg Brooks de două ori cu pumnul în zona cutiei toracice.

Gregg Brooks afirmă că şi-a păstrat calmul, iar acest lucru l-ar fi determinat pe Johnny Depp să îi spună: “Îţi voi da 100.000 de dolari dacă îmi tragi un pumn în faţă chiar acum”.

Brooks a afirmat că a revenit pe platouri lunea următoare, când i-a fost cerut de către producătorul de la Good Films Productions să scrie şi să semneze o declaraţie prin care se angaja să nu intenteze proces în urma incidentului. Managerul de locaţie a spus că a fost concediat imediat după ce a refuzat.