Johnny Depp, aniversatul de luni din Deşteptarea

Monica, Vlad şi George l-au sărbătorit, luni, la rubrica ‘Născut de ziua lui’, pe actorul american John Christopher Depp II, născut pe 9 iunie 1963 în orașul Owensboro, Kentucky.

Monica Anghel a încercat să schiţeze un sumar portert aniversatului, ascultătorii Europa FM recunoscând imediat despre cine a fost vorba.

‘Avem un super-actor. Un pirat din Caraibe, cu un tabiet super-ciudat: nu-si privește niciodată propriile filme.

Alte detalii picante? Deține o podgorie in Franta și o motocicletă Triumph Bonneville din 1960. Totuși nu deține inca un premiu Oscar.

Despre eroul nostru se mai poate spune ca a fost izgonit din Paradis. In plus, el a avut relații amoroase cu Sherilyn Fenn, Jennifer Grey, Winona Ryder si Kate Moss.

A a aparut in numeroase producții ale regizorului Tim Burton. A jucat in filme fantastice precum Alice in Tara Minunilor, Edward – Omul Foarfeă, În căutarea Tărâmului de Nicăieri, Charlie si Fabrica de Ciocolata sau Dr. Parnassus. Tot el are o fantastică teama de clovni, păianjeni și fantome’.

La finalul lunii trecute, presa a aflat că Johnny Depp negociază cu studiourile Lionsgate pentru a interpreta rolul principal într-un film dedicat magicianului Harry Houdini, care se va intitula ‘The Secret Life of Houdini: The Making of America’s First Superhero’ şi va fi regizat de Dean Parisot.

Actorul care a împlinit azi 51 de ani s-ar putea căsători la toamnă, după cum a anunţat acum doar câteva zile chiar tatăl viitoarei mirese. Johnny Depp, care a cunoscut-o pe Amber Heard în timpul filmărilor de la ‘The Rum Diary’ în 2010, are deja o fiică şi un fiu din relaţia cu Vanessa Paradis..

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Actor versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene – mai ales în franciza ‘Piraţii din Caraibe’, ‘Chocolat’, ‘Donnie Brasco’ -, dar şi în producţii independente, precum ‘Jurnalul unui iubitor de rom’, dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton – ‘Edward Mâini-de-foarfece’, ‘Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow’, ‘Mireasa moartă/ Corpse Bride’, ‘Alice în Ţara Minunilor’ şi ‘Umbre întunecate/ Dark Shadows’.