Confidenţialitate

Johnny Depp a vizitat un spital pentru copii din Australia îmbrăcat ca piratul Jack Sparrow – FOTO, VIDEO

Johnny Depp și colegul său, actorul Stephen Graham, care îl interpretează pe piratul Scrum, au luat o pauză de la filmările pentru ”Pirații din Caraibe: Morții nu spun povești” pentru a le face o vizită surpriză pacienților de la Spitalul pentru copii Lady Cilento din Brisbane, Australia.

Actorii au petrecut mai mult de trei ore vizitând și stând de vorbă cu copiii internați în spital și cu familiile lor.

”Doi pirați foarte faimoși au făcut o vizită surpriză specială noaptea trecută la Spitalul pentru copii Lady Cilento”, a scris un reprezentant al spitalului pe Facebook.

”Ambii actori au zburat pentru această vizită din Coasta de Aur, aterizând într-un elicopter pe acoperișul spitalului.”

Kossy Halemai, a cărei fiică urma o perioadă de recuperare dintr-o operație la inimă în timpul vizitei lui Depp, a spus că fetița era toată un zâmbet. ”Pentru mine și familia mea a fost un moment fantastic să îl întâlnim și să vorbim cu Johnny Depp, a pus zâmbetul pe fețele tuturor, în special pe a fetei mele”, a spus Halemai pentru CBS News. ”Se recuperează bine și faptul că am văzut-o zâmbind…am fost emoționată și mândră.”

Familia Halemai, asemenea celorlalte din spital, nu aveau habar de vizita actorilor. ”A fost o mare surpriză pentru noi toți”.

johnny depp 2

johnny depp spital

Bella Harry, o pacientă de 12 ani cu osteosarcom (cea mai frecventă tumoră malignă a osului), l-a cunoscut și ea pe Johnny Depp. Grupul Benefit4Bella (o pagină de Facebook concepută pentru a strânge fonduri pentru tânăra fată) a scris pe rețeaua de socializare că actorul a stat  de vorbă timp de 15 minute cu Bella.

”Habar nu avea Bella, în tot entuziasmul creat, că Jack Sparrow avea să stea și să discute cu ea între patru ochi pentru 15 minute. Un om minunat le-a luminat ziua atâtor copii”, a scris grupul pe Facebook, publicând și diferite fotografii.

https://www.youtube.com/watch?v=9ZlpK3Rw7KI

johnny depp spital 4

johnny depp spital 3 johnny depp spital 2

Foto: Facebook