Joe Satriani, sold out

Biletele la concertul Joe Satriani din 20 mai sunt integral epuizate.

Biletele la concertul Joe Satriani din 20 mai sunt integral epuizate. În deschidere, de la ora 20.00, Nicu Patoi & PLATONIC BAND vin să încălzească audiența, cu piese de pe ultimul lor album, ‘Sweet Little 6String’. Un concert organizat de Events.

Nicu Patoi este cotat drept unul dintre cei mai buni chitariști ai României la momentul actual. Un interpret cu o rigoare de matematician și suflet de artist, el strălucește pur și simplu în orice moment în care interacționează cu chitara. Patoi este adorat de fanii săi pentru că folosește o multitudine de procedee într-o maniera subtilă, bine proporționată, combinând echilibrat claritatea acordurilor cu momentele de rafinament solistic, viteză și… feeling.

PLATONIC BAND creează intersecții stilistice între blues, rock, jazz și funk, păstrând esența calității muzicale într-un ansamblu unitar ce dizolvă granitele artificiale dintre genuri. Cu sonorități comune numelui creatorului său, același Nicu Patoi, dar bazat pe un concept artistic solid, grupul și-a început seria de concerte la mijlocul anilor ’90, cu compozițiile lui Nicu. Ulterior, în diferite formule instrumentale, PLATONIC BAND a preluat și interpretat în direct sute de piese, împreună cu zeci de artiști, majoritatea în prima linie valorică. În componența actuală, cu Nicu Patoi la chitară, Răzvan ‘Lapi’ Lupu la baterie, Adrian Ciuplea la chitară bas și Berti Barbera în calitate de percuționist și vocalist, supergrupul Platonic își continuă drumul pe scenele primitoare ale festivalurilor, pregătind în paralel materialul pentru un nou album. Un act artistic insolit pe scena autohtonă și una dintre puținele formule care, prin prestație, își justifică statutul de supergrup.

Pe 20 mai, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.