Confidenţialitate

Jodie Turner-Smith va juca în următoarea serie “The Witcher: Blood Origin”

Netflix o prezintă pe Jodie Turner-Smith în rolul Éile în următoarea serie “The Witcher: Blood Origin”.

“Blood Origin” va avea șase părți și este o serie limitată live-action și un prequel al serialului “The Witcher”.

Într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea lumii The Witcher, Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp, despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.

Jodie Turner-Smith va interpreta rolul lui Éile, o războinică de elită binecuvântată cu vocea unei zeițe, și-a părăsit clanul și poziția de gardian al Reginei pentru a-și urma inima în a fi un muzician nomad. O mare răfuială pe continent o forțează să se întoarcă pe calea sabiei în căutarea răzbunării și răscumpărării.

Actrița britanică Jodie Turner-Smith este una dintre cele mai căutate actrițe din zilele noastre. Cel mai recent proiect în care a jucat este “Queen & Slim”, scris de Lena Waithe și regizat de Melina Matsoukas. Turner-Smith joacă alături de Daniel Kaluuya în rolul ‘Queen’.

Turner-Smith mai poate fi văzută în “After Yang” de la A24, alături de Colin Farrell, precum și în “Without Remorse” de la Amazon, alături de Michael B. Jordan. Ambele filme vor fi lansate în 2021. Turner-Smith va interpreta și rolul „Anne Boleyn” într-o mini-serie în trei părți pentru postul de televiziune Channel 5 din Marea Britanie.