JAY-Z, sărbătorit în Deşteptarea

Aniversatul de joi din emisiunea Deşteptarea a fost JAY-Z, un artist căruia Vlad Petreanu şi George Zafiu i-au făcut o prezentare la care au adăugat indiciul principal – ‘celebru soț de cântăreață celebră intitulată Beyonce’

‘Astăzi la Născut de ziua lui avem un rapper celebru soț de cântăreață celebră intitulată Beyonce.

Cu mult înainte de căsătorie, cei doi au făcut celebră piesa: Bonnie & Clyde

Se spune că cel poreclit Jigga s-a apucat de făcut muzică după ce, la aniversarea vârstei de 12 ani, a primit din partea mamei sale un casetofon. După ce a devenit faimos, soția lui i-a luat cadou, tot la o aniversare, un avion particular.

Eroul nostru e născut cu numele de Shawn Corey Carter in celebrul cartier Brooklyn și deține acțiuni la clubul de baschet din localitate Brooklyn Nets.

Pentru piesa Empire State of Mind a colaborat cu Alicia Keys, iar cântecul s-a auzit și pe coloana sonoră a celebrului film The Great Gatsby.

In anii de școală a fost prieten cu celebrul Notorious B.I.G, iar Rihanna îl consideră, acum, la maturitate, unul dintre mentorii ei. In plus, este arhicunoscută relația lui profesională cu producătorul și rapperul american Kanye West’, l-au prezentat Vlad Petreanu şi George Zafiu pe celebrul JAY-Z.

Shawn Corey Knowles-Carter, cunoscut și sub numele de Jay-Z, a împlinit pe 4 decembrie vârsta de 45 de ani.

În prezent, rapperul american Jay-Z lucrează la un film despre turneul ‘On the Run’, susţinut alături de soţia sa, Beyonce, într-o perioadă în care presa a vorbit despre probleme în căsnicia celor două vedete.

În luna noiembrie a acestui an, Jay Z a cumpărat brandul de şampanie de lux Armand de Brignac, cunoscut şi sub numele ‘Ace of Spades’, după ce a ajutat compania să devină o favorită a celebrităţilor.