Confidenţialitate

Janet Jackson vrea să lanseze încă un album și își reprogramează turneul anulat în 2016

Cântăreaţa Janet Jackson intenţionează să lanseze un nou album şi să îşi reprogrameze concertele din cadrul turneului mondial din 2016, pe care le-a anulat în momentul în care a aflat că era însărcinată, potrivit contactmusic.com.

La începutul lunii ianuarie, artista, în vârstă de 50 de ani, a născut un băiețel pe care l-a botezat Eissa Al Mana.

La trei luni după ce a născut, Janet Jackson a anunţat că s-a despărţit de Wissam Al Mana, în vârstă de 42 de ani, după o căsnicie care a durat cinci ani.

Vedeta americană şi-a anulat turneul mondial ”Unbreakable” în 2016 în momentul în care a aflat că era însărcinată.

Artista intenţionează să intre din nou în studiouri pentru a înregistra un nou album şi, de asemenea, doreşte să îşi reprogrameze concertele din turneul ”Unbreakable” pe care le anulase în 2016.

”După ce a născut, şi-a dat seama de dorinţa ei de a lansa muzică pozitivă şi vrea ca noile piese ale sale să reprezinte o celebrare a vieţii, a iubirii şi a maternităţii. Vrea să îşi reia turneul din America de Nord în luna octombrie, după care va lansa un album nou”, a dezvăluit o sursă citată de The Sun.

”Turneul ei de anul trecut «Unbreakable», rămas neterminat, va fi reorganizat pentru a deveni «State Of The World Tour» şi a programat deja câteva repetiţii pentru această vară”, a adăugat sursa.

Potrivit presei internaţionale, Janet Jackson îşi dorea mai multă libertate în relaţia sa cu Wissam Al Mana, un miliardar musulman din Qatar.

Tabloidul US Weekly a raportat că cei doi soţi, care locuiau la Londra, au întâmpinat dificultăţi serioase în relaţia lor de cuplu din cauza stilurilor de viaţă diferite şi s-au mutat deja în reşedinţe separate.

Planurile de viitor ale artistei americane au fost dezvăluite în presă după ce Wissam Al Mana i-a adresat celebrei cântăreţe un mesaj emoţionant.

”Pentru cea mai frumoasă persoană din lume, îţi mulţumesc pentru iubirea ta divină, sprijinul tău etern şi pentru faptul că eşti cel mai bun prieten al meu. Te iubesc atât de mult. Inshallah. Vom rămâne împreună pentru totdeauna”, a scris miliardarul din Qatar pe reţelele de socializare, într-un text care însoţeşte o fotografie alb negru a cântăreţei Janet Jackson.