Janet Jackson reia turneul „Unbreakable” la sfârșitul lunii martie – VIDEO

Janet Jackson a anunțat că își va relua turneul mondial la sfârșitul lunii martie, refăcută după o operaţie chirurgicală despre care nu a oferit amănunte, potrivit revistei Rolling Stone.

Înainte de Crăciun, cântăreața americană a fost nevoită să îşi amâne turneul de promovare al albumului „Unbreakable”, aparent din cauza problemelor pe care le are cu vocea, aceasta declarând că are nevoie urgent de o operaţie chirurgicală. La începutul lunii ianuarie a dezmințit, pe rețelele de socializare, zvonurile potrivit cărora ar suferi de cancer.

Janet Jackson își va relua turneul pe 30 martie cu primul concert european, la Birmingham, în Marea Britanie. Concertele programate în SUA, care ar fi trebuit să se desfășoare între lunile ianuarie și martie, vor avea loc după etapa europeană, ultimul fiind programat la Cleveland pe 28 august.

„Unbreakable”, apărut pe 2 octombrie 2015, este cel de-al 11-lea album de studio al cântăreţei americane Janet Jackson şi, totodată, primul disc lansat de artistă după materialul discografic „Discipline”, din 2008.

Foto: Everett Collection/Shutterstock.com