Jandarmii au intervenit pentru a evacua o pisică agresivă pe de scara unui bloc VIDEO

Jandarmii au intervenit în București după ce la 112 a fost primit un apel prin care se reclama prezența unei pisici agresive în scara unui bloc de locuințe.

Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook a Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, postând și un clip video cu comportamentul felinei.

Postarea DGJMB:

”Misiune mai puțin obișnuită pentru jandarmi. Un apel la numărul unic de urgență 112, le-a adus jandarmilor bucureşteni în această seară o provocare inedită, o doamnă, anunța speriată, prezența unei feline agresive în scara blocului, care a atacat mai multe persoane.

Jandarmii s-au deplasat de urgență pe Calea 13 Septembrie unde au găsit o pisică, un mascul, în vârstă de aproximativ 2 ani care a băgat spaima în locatarii blocului.

În sprijin au fost chemați reprezentanții Autoritatății Pentru Supravegherea şi Protecția Animalelor ASPA București.”

Misiune mai puțin obișnuită pentru jandarmi.Un apel la numărul unic de urgență 112, le-a adus jandarmilor bucureşteni în această seară o provocare inedită, o doamnă, anunța speriată, prezența unei feline agresive în scara blocului, care a atacat mai multe persoane.Jandarmii s-au deplasat de urgență pe Calea 13 Septembrie unde au găsit o pisică, un mascul, în vârstă de aproximativ 2 ani care a băgat spaima în locatarii blocului. În sprijin au fost chemați reprezentanții Autoritatății Pentru Supravegherea şi Protecția Animalelor ASPA București.#SuntemAcoloUndeEsteNevoieDeNoi

Publicată de Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti pe Vineri, 14 decembrie 2018

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS