Jandarmii au folosit gaze lacrimogene la protestele din Piaţa Victoriei

Un grup de manifestanţi din Piaţa Victoriei aruncă cu sticle, cu torţe şi cu petarde spre jandarmi, la ora transmiterii acestei ştiri.

Jandarmii au folosit gaze lacrimogene la protestele din Piaţa Victoriei

Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmerie Române recomandă protestatarilor să părăsească Piaţa Victoriei, să se delimiteze de zona în care au loc incidente, pentru a nu fi afectaţi de măsurile pe care Jandarmeria le ia.

Cu puţin timp înainte de aceste incidente, Jandarmeria a făcut apel către protestatarii din Piaţa Victoriei să se manifeste ”în limite normale”, precizând că în mulţime sunt persoane care aruncă spre jandarmi cu obiecte pirotehnice şi cu obiecte contondente, iar cei care observă astfel de persoane să se delimiteze de acestea.

”Sunt persoane care se manifestă în limite normale, dar sunt şi unele care aruncă spre jandarmi cu obiecte pirotehnice şi cu obiecte contondente. Facem apel către cei care observă astfel de manifestanţi să se delimiteze de ei. În continuare vom avea aceeaşi atitudine, dar este important să prevenim orice fel de incidente şi să ne asigurăm că toţi aceşti oameni vor ajunge acasă în siguranţă”, a declarat Georgian Enache.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS