Confidenţialitate

Jandarm de 43 de ani, decedat din cauza infectării cu noul coronavirus

Conform Prefecturii Sibiu, bărbatul a fost internat în 23 octombrie prin UPU pe secția de boli infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgența Sibiu.

A primit tratament conform protocolului și resurselor disponibile pe secție.

„Evoluția însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil”, a anunțat Prefectura.

Jandarmul a fost coronasceptic până când s-a îmbolnăvit.

El posta pe pagina sa de Facebook mesaje prin care punea la îndoială virusul, însă după ce a ajuns în spital făcea apel la ceilalți să aibă grijă, că boala este foarte grea.

„A naiba treabă, nu are COVID niciunul de la fabricile astea din Sibiu, săraci ați fost, săraci rămâneți” sau „Pentru cei cu creierul la ei viața merge înainte… pentru restul, mască…” ori „Cât de săraci sunteți, mă, să luați bani să ziceți că aveți corona?” – sunt doar câteva dintre mesajele postate de jandarmul de 43 de ani înainte de a se îmbolnăvi.

Ultimul mesaj de acest fel pe pagina sa de Facebook apare chiar în 20 octombrie, cu 3 zile înainte de a ajunge la spital.

În 25 octombrie, speriat de ceea ce i se întâmplă, bărbatul și-a făcut selfie de pe patul de spital și făcea apel la cei care au fost ca el și nu a crezut:

„O boală mai grea ca acest covid cred că doar tratamentul de cancer îl întrece. Este o luptă groaznică. Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic, încă în luptă cu boala!”- a scris el.