Jackie Chan: ‘Nu ştiu ce înseamnă vacanţă’ (AUDIO)

Jackie Chan a vorbit în exclusivitate cu echipa Europa FM despre cum arată zilele sale şi de ce a petrecut doar şase ore, joi, în România.

Jackie Chan a venit în România pentru a deschide oficial Zilele Filmului Chinezesc. El a stat în ţara noastră doar 6 ore, din cauza programului încărcat. Pe ‘Drum cu Prioritate’, actorul Jackie Chan a vorbit despre provocările unei cariere de succes.

‘Eram în mijlocul unei filmări, la 7 ore de Beijing. Mă trezesc la 6.30 dimineaţa, filmez până la 6.30 după-amiaza, apoi conduc 7 ore până în Beijing. Am dormit cam 3 ore şi m-au trezit – E timpul să mergem la aeroport. M-am bucurat că pot dormi în avion. Dar nu pot. Tot am avut întâlniri, fani. Acum sunt aici, mai am patru ore şi mâine filmez din nou în China, de la ora 14’, a povestit Jackie Chan cum a ajuns pentru doar 6 ore în România.

Comparat cu Superman de Toader Păun, după ce Jackie Chan a povestit că la doar 20 de zile după ce a terminat un film deja este în mijlocul filmărilor pentru un altul, actorul a dat dovadă de o modestie extremă. ‘Nu (n.r. nu sunt foarte bun)… cred că pur şi simplu asta este viaţa mea. Dacă astăzi nu am nimic de făcut, nu ştiu ce să fac. În fiecare zi fie călătoresc în jurul lumii pentru a cunoaşte oameni sau filmări, fie mă implic în acte de caritate’, spune Jackie Chan în interviul exclusiv acordat Europa FM.

‘În dicţionarul meu nu există cuvântul VACANŢĂ. Nu ştiu ce înseamnă vacanţă’.

Toader Păun, realizatorul emisiunii ‘Clubul de Seară’, a reușit să realizeze, în exclusivitate, singurul interviu acordat de Jackie Chan unui post de radio din România.

Interviul video complet îl veţi putea urmări săptămâna următoare pe europafm.ro!

Jackie Chan are un mesaj special pentru fanii din România-VIDEO