Confidenţialitate

Iuliana Tudor, ambasadoare Crucea Roșie Română: Cu ocazia zilei de 8 Mai, sărbătorim curajul și realizările voluntarilor – AUDIO

Invitată în Clubul de Seară, la Europa FM, Iuliana Tudor, ambasadoare Crucea Roșie Română, a vorbit despre rezultatele campaniei naţionale de strângere de fonduri “România salvează România”, prin care a colectat, de la persoane fizice şi juridice, suma de 6.686.364 de euro.

Vedeta TVR a vorbit, în calitate de ambasadoare a acestei campanii și a organizației Crucea Roșie Română, despre modul în care acești bani au fost folosiți până acum, dar și despre modul în care va fi marcată vineri Ziua Internațională a Crucii Roșii și Semilunii Roșii. 8 mai este ziua în care membrii organizației Crucea Roşie aduc în atenţia publicului necesitatea asistenţei medicale, eroii locali, dar şi diversele organizaţii care depun eforturi în protejarea vieţii, precum şi necesitatea donării de sânge şi strângerea de fonduri şi donaţii.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mișcarea Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie sprijină în fiecare an peste 160 de milioane de oameni aflați în situație de conflict, afectați de criză sau de dezastre naturale. Prin intermediul rețelei sale globale de aproximativ 17 milioane de voluntari și 450.000 de angajați, organizația oferă servicii umanitare relevante în timp util.