Iulian Cristea și Ionuț Radu, în lotul “lărgit” pentru dubla cu Norvegia și Malta

Iulian Cristea ar putea fi convocat în premieră în naționala României. Selecționerul Cosmin Contra a anunțat lotul “lărgit” pentru dubla cu Norvegia și Malta din preliminariile Campionatului European iar printre cei 30 de jucători nominalizați se regăsește și fundașul de la FCSB.

Pe lista lui Contra se mai află portarul naționalei de tineret, Ionuț Radu, Ianis Hagi sau Alin Țoșca, fundașul de 27 de ani campion în Grecia cu echipa antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

În rest tehnicianul tricolorilor îi mai are în vedere pe portarii Tătărușanu, Niță și Silviu Lung jr.; fundașii Manea, Săpunaru, Benzar, Dragoș Grigore, Moți, Nedelceau, Iulian Cristea și Bancu; mijlocașii Chipciu, Deac, Man, Băluță, Răzvan Marin, Paul Anton, Cicâldău, Mitriță, Maxim, Grozav și Stanciu; plus atacanții Keseru, Tucudean și Pușcaș.

Meciurile cu Norvegia și Malta, ambele în deplasare, sunt programate la 7, respectiv 19 iunie. La startul campaniei pentru Euro 2020, România a pierdut 1-2 în Suedia și a cîștigat 4-1 pe teren propriu cu Feroe.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS