Îşi pierde Mariah Carey vocea sau a fost doar un accident? (VIDEO)

Mariah Carey a interpretat live, anul acesta, melodia All I Want For Xmas Is You, în cadrul unui spectacol devenit deja tradiţie la reţeaua americană de televiziune NBC, doar că prestaţia ei a ridicat numeroase semne de întrebare pe care matinalii Europa FM vi le-au prezentat vineri în Deşteptarea.

Mariah Carey a interpretat live, anul acesta, melodia ‘All I Want For Xmas Is You’, în cadrul unui spectacol devenit deja tradiţie la reţeaua americană de televiziune NBC.

De obicei, participarea ei era înregistrată, dar de data aceasta cântăreaţa a întârziat câteva ore la programul de înregistrări, astfel încât producătorii showului au contramandat totul şi au vrut să anuleze contractul.

Ulterior, ei au hotărât să mai ofere o şansă cântăreţei şi au acceptat propunerea ei de a cânta live.

Doar că asta pare să fi fost o mişcare greşită din partea ei.

Analizând prestaţia artistei, site-ul Gawker notează că ‘Mariah Carey, posesoare a 1000 de octave şi încă vreo câteva pe care probabil doar câinii le pot auzi, pare să-şi fi uitat vocea acasă cu ocazia transmisiunii de Crăciun a reţelei NBC’.

Toată lumea a remarcat că Mariah Carey n-a mai putut atinge înaltele cântecului şi a fost nevoită să lase trupa de backing vocals să cânte în locul ei.

Nu e prima dată când Mariah Carey are astfel de probleme – s-a mai întâmplat într-un concert de dată recentă.

‘Noi difuzăm piesa şi vă lăsăm să ascultaţi – spuneţi-ne pe Facebook dacă vi se pare că Mariah Carey chiar îşi pierde vocea sau credeţi că nu e nimic grav, doar o întâmplare’, i-au invitat Vlad şi George, vineri, pe ascultătorii Deşteptarea.

Iar reacţiile nu au întârziat să apară.

‘Nu imi vine sa cred ca a cântat Diva Mariah atât de fals si chinuit , am crescut cu melodiile ei si imi pare atât de rau sa aud cum vocea i se stinge’, a comentat Raluca.

Doru pune pe seama vârstei derapajele vocale ale artistei – ‘are si ea o vârstă, trebuie s-o credeţi’

Click aici pentru a o vedea pe Mariah Carey cântând live melodia ‘All I Want For Xmas Is You’

Ce credeţi – îşi pierde Mariah Carey vocea sau a fost doar un accident?