Ironie? Ştefan Bănică pregăteşte concertele unplugged ‘Ce e dragostea?’

După ce abia a anunţat că se desparte de Andreea Marin, artistul se pregăteşte să susţină două concerte dedicate femeilor, în luna martie, în care va cânta despre dragoste.

Ştefan Bănică va susţine două concerte unplugged dedicate femeilor, pe 7 şi 8 martie, la Circ & Variete Globus Bucureşti. Acestea se vor numi ‘Ce e dragostea?’, titlu dat de unul dintre cele mai recente single-uri lansate de Ştefan Bănică, în colaborare cu Marius Moga, extras de pe albumul ‘Altceva’.

Cântăreţul va susţine spectacolele sale unplugged la Circ & Variete Globus, pentru al treilea an consecutiv, pentru a sărbători Ziua Internaţională a Femeii.

‘«Ce e dragostea?» va fi un concert de suflet, dedicat în mod special femeilor, pentru toate vârstele. De-a lungul anilor am compus foarte multe cântece de dragoste pentru albumele mele, iar concertele de pe 7 şi 8 martie, de la Circ & Variete Globus, vor fi o ocazie potrivită de a le cânta în varianta unplugged, într-o manieră caldă, care lasă doar muzica să vorbească. Anul acesta se vor regăsi în concert, în varianta acustică, şi cântece de dragoste de pe cel mai nou album al meu, «Altceva». Aştept cu drag să ne revedem!’, declară Ştefan Bănică.

Biletele pentru aceste spectacole se găsesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului şi pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro.