Irina Rimes despre schimbările de la Vocea României: ”Nu am cum să mă bucur de plecarea sau venirea cuiva, toți îmi sunt prieteni și cu toți am o tangență”

Miercuri seara, Irina Rimes a fost invitata lui Toader Păun, în direct, în Clubul de Seară, la Europa FM.

Într-o discuție ca între prieteni, Irina Rimes a mărturisit care sunt piesele care cu siguranță nu vor lipsi din playlistul cu care vine anul acesta la Europa FM Live pe Plajă, ce dorințe are la momentul actual, dar și speranțele pe care le are înainte de un nou sezon Vocea României.

În legătură cu zvonurile care au apărut în presă despre reacția Irinei Rimes în urma schimbărilor făcute în juriul competiției, cântăreața a declarat: “Mă supără răutățile astea, dar ce să fac. Cum să răspund eu la asta? (…) Nu am cum să mă bucur de plecarea sau venirea cuiva, toți îmi sunt prieteni și cu toți am o tangență, indiferent de proiect. Și oricum nu sunt deciziile mele.
Cu siguranță va fi un sezon interesant.”, a spus Irina Rimes, jurată pentru al doilea sezon consecutiv la Vocea României.

Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor, după cum anunță PRO TV noul sezon Vocea României.

Cu Irina Rimes ne dăm întâlnire vineri, pe 9 august, la Europa FM Live pe Plajă 2019, pe plaja dintre Venus si Saturn.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS