Iordache – Morar la aceeași masă: cea mai comentată fotografie pe rețelele de socializare

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a postat pe Facebook o fotografie în care judecătorul CCR, fost procuror sef la DNA, Daniel Morar, stă la masă cu deputatul PSD, Florin Iordache.

”Sunt convins că oamenii sunt amici vechi, discutau despre rețeta de pus gogonele din Ardeal și despre rețeta ghiveciului de praz culeasă de domnul Iordache din Caracal” – scrie deputatul USR pe Facebook.

Imaginile par a fi din Restaurantul Rustic plasat în zona Senatului României.

Judecatorul CCR, Daniel Morar, a explicat, la Realitatea TV, că a fost o întâlnire neprogramată, că nu s-au discutat teme de justiție și nu e nici un motiv pentru speculații.

Însă, pe rețelele de socializare, speculațiile nu au întârziat să apară.

”Securistii urmaresc si fotografiaza doua persoane in timpul lor liber iar o dama de companie de-a securistilor primeste fotografia cu ordin pe unitate sa o posteze. Atat de simplu.” – scrie un utilizator, în timp ce altul adaugă: ”Șeful DNA de pe vremea lui Basescu. ..!!! Era ” dirijat ” de fostul Președinte sau de PSD-ISTI ?Fotografia arată probabil realitatea !” Sau … ”Nu mai pot doi oameni sa se intalneasca la masa ca musai comploteaza…”

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS