Ionuţ Iftimoaie este noul campion în versiunile Superkombat şi WKN la categoria super cruiser

Ionuţ Iftimoaie este noul campion în versiunile Superkombat şi WKN la categoria super cruiser după ce a revenit în ring pentru un ultim meci şi l-a învins pe deţinătorul centurilor, Jorge Loren.

„Cu un asemenea public, mă puteam lupta cu oricine, sigur aş fi câştigat. Au fost şase luni de pregătire incredibile pentru mine, mi-am petrecut aproape tot acest timp în cantonament. Am slăbit 11 kilograme şi am muncit enorm pentru a compensa minusurile. Faptul că am câştigat titlul mondial la retragere în faţa unui sportiv atât de titrat îmi oferă cea mai mare satisfacţie. Niciodată nu am fost aşa bucuros după un meci.

De mâine, centurile vor fi vacante deoarece decizia mea de a mă retrage rămâne în picioare”, a spus Ionuţ Iftimoaie la final, după ce a primit centura de campion în aplauzele celor peste 30.000 de spectatori.

Gala Superkombat de la Comăneşti
a stabilit un nou record de spectatori la un eveniment pe reguli K-1 în Europa, depăşind vechiul record, de la o gală sub egida K-1, organizată, la Amsterdam, în 2007, acolo unde au fost prezenţi 25.000 de spectatori.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS