Confidenţialitate

Ionel Ganea ar putea-o antrena pe ASA Târgu Mureș

Ionel Ganea este principalul favorit pentru a prelua postul de antrenor la ASA Târgu Mureș, după demiterea lui Ionuț Chirilă. Oficialii clubului au declarat pentru “Gazeta Sporturilor” că fostul atacant al naționalei a fost propus de impresarul Anamaria Prodan și are cele mai mari șanse să semneze un contract după Paști. Echipa nu va avea un tehnician la meciul din etapa următoare cu ACS Poli Timișoara, când pe bancă vor sta secundul și preparatorul fizic.

Directorul sportiv al lui ASA – Cristian Cherteș spune că numirea antrenorului se va face doar după ce vor fi analizate toate variantele disponibile.

Amintim, ultima clasată în Liga 1 s-a despărțit de Ionuț Chirilă din cauza unui conflict dintre acesta și un grup de jucători din lot. A fost al 4-lea tehnician din acest sezon, după Dario Bonetti, Dan Alexa și Ilie Stan.
Ionel Ganea are 43 de ani, a pregătit-o ultima oară pe FC Voluntari, de unde a plecat în urmă cu exact un an, iar în carieră le-a mai antrenat și pe Sănătatea Cluj, Rapid Chișinău, U Cluj, Rapid București și Dunărea Călărași.