Iohannis, despre controalele la Primaria Sibiu: Stau foarte linistit, candidatul Ponta l-a pus pe premierul Ponta sa verifice activitatea Primariei din Sibiu (AUDIO)

Klaus Iohannis spune că nu are nimic de ascuns și că nu-l sperie sub nicio formă controalele anunțate în județul Sibiu, în privința retrocedărilor.

Reacția prezidențiabilului ACL vine după ce Guvernul a anunțat că derulează un control la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor în legătură cu imobilele retrocedate.

Unele dintre acestea se află și în Sibiu – municipiu condus de Klaus Iohannis.

Corpul de Control al premierului derulează, din această săptămână, o acţiune de control la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), generată de informaţii privind acordarea unor despăgubiri în favoarea unei cesionar, pentru imobile situate inclusiv în Sibiu.

‘Corpul de control al primului-ministru desfăşoară, începând cu 3 noiembrie 2014, o acţiune de control la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor. La baza acţiunii de control au stat informaţii transmise de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor care se referă la activitatea proprie a acestei entităţi cu privire la acordarea unor despăgubiri că măsuri reparatorii, în favoarea unui cesionar, pentru imobile situate pe raza mai multor unităţi administrativ-teritoriale, inclusiv municipiul Sibiu’, se arată într-un comunicat transmis de Guvern.