Întrebarea dimineţii: Ce motive de mândrie avem în România?

O declaraţie năucitoare a şefului companiei de drumuri din România, Narcis Neaga. Aceasta e compania care se ocupă cu întreţinerea şi construcţia de drumuri în ţara asta. Are 6.500 de angajaţi, un buget de peste 1,5 miliarde de euro şi anul trecut a reuşit să predea numai vreo 50 km de autostradă. Mă rog, în 2015 vor fi inauguraţi doar vreo 13, deci a fost bine.

Unul din 6 angajaţi ai CNADNR e şef. Şeful cel mare, dl. director de la CNADNR Narcis Neaga, a mers cu maşina pe un drum care leagă Oradea de Beiuş – DN 76. Drumul a intrat în reabilitare dar nu s-a făcut nimic pe el, aşa că a fost reziliat contractul.

După ce s-a plimbat prin hârtoape, dl Neaga a declarat aşa: Vă spun sincer mi-a fost ruşine că sunt directorul acestei companii, în această ţară, având în vedere cum arată starea drumului.”

Şeful şefului de la CNADNR, adică ministrul Transporturilor, dl. Rus, când a auzit că dlui Neaga îi e ruşine că e şef, a răspuns că, în cazul ăsta, ori îşi dă demisia, ori se ocupă de reparaţii ca să nu-i mai fie ruşine.

Reporterii l-au întrebat şi pe dl Rus dacă lui îi e ruşine că-i ministru al Transporturilor în ţara asta, dl Rus a răspuns că lui nu-i e ruşine.

foto: monitorulvn.ro