Intrăm în campanie electorală…alături de Constantin Tănase! (AUDIO)

Festivalul de Umor Constantin Tănase, Vaslui: de la spectacole de teatru, precum ‘Artă'( Teatrul Bulandra), la expoziții de caricatură & salon de carte, până la proiecții de film, precum ‘Sunt o babă comunistă’. Festivalul a avut prima ediție în 1970. Este organizat o dată la doi ani.

Intrăm în campanie electorală…alături de Constantin Tănase!

La Vaslui are loc, săptămâna aceasta, Festivalul de Umor ce poatră numele creatorului teatrelor de revistă.

Zeci de spectacole & alte evenimente (expoziții de caricatură, salon de carte) sunt programate atât la Vaslui, cât și la Huși, Bârlad și Negrești.

Perioada aceasta i-ar fi plăcut extrem de mult lui Consantin Tănase, care nu a ‘iertat’ pe nimeni pe scenă: a criticat în cupletele sale atât politicienii cât și pe Rege – AUDIO 1.

Marți, 7 octombrie, actorii Teatrului ‘Odeon’ vor prezenta la Casa de Cultură din Vaslui piesa ‘Liniște. Sãrut. Acțiune’, despre culisele turnării unui film de dragoste – AUDIO 2.

Miercuri, 8 octombrie, vine rândul Teatrului Mic -București, care va prezenta piesa ‘Pensiune completã’. Soția știe că soţul merge, de zece ani, într-o anumită localitate, se cazează la acelaşi hotel, Hotel Mimoza. El, de fapt, îşi vizitează amanta… Iar joi, 9 octombrie, actorii Teatrului de Comedie prezintă pe scena vasluiană piesa ‘Bani din cer’.

Spectacolul ‘Artã’, de Yasmina Reza – al Teatrului ‘Bulandra’ – se joacă sâmbătă, 11 octombrie, la Vaslui. O piesă pusă în scenă în 1994 la Comédie des Champs Elysées – unde s-a jucat mult timp cu casa închisă – precum și la Berlin şi Londra.

Duminicã, 12 octombrie, va avea loc Gala laureaților concursului de interpretare. Festivalul de Umor de la Vaslui se va încheia cu ‘Doctor fãrã voie’, în regia lui Dorin Mihãilescu.

În paralel, până duminică, se desfășoară Săptămâna Comediei Cinematografice. Spectatorii vasluieni și nu numai pot vedea filmele ‘Bună, ce faci?’, ‘Sunt o babă comunistă’, ‘Selfie’, ‘Actorul și sălbaticii’, ‘Operațiunea Monstrul’ și ‘Cuibul de viespi’ – program complet atașat în GALERIE FOTO.