Confidenţialitate

Interviul cu prințul Harry și Meghan a adus audiențe record pentru televiziunea CBS

Interviul prințului Harry împreună cu soția sa Meghan, acordat în emisiunea lui Oprah Winfrey, a atins audiențe record pentru televiziunea CBS.

Aproximativ 17,1 milioane de americani au urmărit interviul de televiziune al lui Oprah Winfrey cu prințul Harry și soția sa Meghan.

A fost cea mai mare audiență de la difuzarea premiilor Oscar în februarie anul trecut și cel mai urmărit eveniment non Super Bowl într-o duminică în prime time în peste un an, a spus CBS.

Interviul, primul acordat de cuplu de când au renunțat la prerogativele regale, acum un an, a fost unul care a stârnit interes în toată lumea pentru că Harry și Meghan au acuzat familia regală de rasism.

Mai mult, Meghan a spus că fiului ei Archie, care va avea doi ani în mai, i s-a refuzat titlul de prinț, deoarece existau îngrijorări în familia regală „cu privire la cât de întunecată ar putea fi pielea lui când se va naște”.

Meghan a spus că s-a gândit la sinucidere în timp ce Harry a spus că tatăl său, prințul Charles, l-a dezamăgit.

Și pe rețelele de socializare Hashtag-ul #HarryandMeghanonOprah s-a numărat printre primele cinci articole de top din întreaga lume pe Twitter în timpul și după difuzare, în timp ce #Abolishthemonarchy a avut, de asemenea, 11.200 de tweet-uri.

Interviul cuplului a acoperit nu doar tensiunile cu familia regală, ci și dezgustul lui Harry față de conduita presei britanice, în special a tabloidelor.

Dezvăluirile lui Meghan și Harry au apărut în topul fiecărui site web al ziarelor britanice, în afară de Financial Times, unde a dominat guvernatorul Băncii Angliei.

La ora prânzului la Londra, Mail Online avea 24 de povești despre cuplu pe site-ul său. Ediția tipărită The Mail a publicat duminică 11 pagini speciale în așteptarea difuzării.

Daily Express avea peste 30 de povești diferite online.

Niciun reprezentant de la Palatul Buckingham nu a comentat încă remarcile lor.

Foto: Captură video YouTube/CBS News