INTERVIU EXCLUSIV Michael Bublé despre Frank Sinatra – VIDEO

Într-un interviu acordat de Michael Buble, disponibil exclusiv pe europafm.ro cu sprijinul Warner Music Group (WMG), prin intermediul Roton Music, artistul canadian vorbeşte despre cum l-a descoperit pe Frank Sinatra şi cum a luat naştere pasiunea lui pentru muzică.

“Îmi amintesc că l-am auzit pe Sinatra pentru prima dată când bunicul asculta cântecele de la Henry James. Au fost primele lucruri pe care le-am auzit, la o vârstă foarte fragedă. Aceasta a fost o experienţă incredibilă, suprarealistă, să aud această voce care era aşa frumoasă, atât de fluidă”, îşi aminteşte Michael Bublé în interviul video.

Artistul spune că motivul pentru care a fost atât de motivat să meargă pe urmele lui Frank Sinatra este unul cât se poate de simplu: “Frank Sinatra nu se prefăcea! A fost inventatorul unui sunet. Ştia cine e, avea un incredibil simţ stilistic”, spune Michael Bublé.

Michael Bublé a câştigat trei premii Grammy, şi a devenit cunoscut graţie unor piese precum “Haven’t Met You Yet”, “Home” şi “Save the Last Dance for Me”.

În 2011 a lansat albumul “Christmas”, care a staţionat pe primul loc în Billboard 200 pentru cinci săptămâni consecutive, ultimele patru din 2011 şi prima a noului an. Succesul răsunător a venit la un an după ce a câştigat la American Music Awards titlul “Favorite Adult Contemporary Artist”. Anul acesta a câştigat Juno Fan Choice Award, distincţie care se adaugă unei lungi serii de premii.

Dar cine este Michael Bublé şi cum a început povestea lui de succes, aflăm din interviul video, exclusiv pe europafm.ro: