INTERVIU EXCLUSIV INDILA: Promisiunea făcută de Indila românilor (VIDEO)

Aplauzele înflăcărate ale spectatorilor, care au durat câteva minunte în şir, şi numele ei repetat, au făcut-o pe Indila să revină pe scenă în timpul celor două concerte susținute la București.

Click aici pentru a urmări interviul în exclusivitate cu Indila

Indila, cântăreaţa franceză care a cucerit topurile cu hitul ‘Derniere Danse’, a concertat în premieră în România, duminică, la Sala Palatului.

Cu toate că show-ul Indilei la Bucureşti a durat mai puţin faţă de cât se aşteptau fanii din România, aceştia au plecat de la Sala Palatului cu promisiunea cântăreţei franceze că se va reîntoarce, dar și cu senzația unei voci perfecte.

Indila nu a reușit să impresioneze la capitolul spectacol, însă a oferit un concert remarcabil în care vocea ei a sunat la fel ca o înregistrare de studio.

Între cele două concerte Indila de la București, Europa FM a reușit să obțină un interviu în exclusivitate cu artista, aceasta vorbind în termeni elogioși despre publicul român, pe care l-a considerat foarte cald.

‘Să stiți că am impresia că fac parte din familia dumneavoastră. E adevărat. E o familie foarte mare. Și e ceva special între mine și România. Așa cum am spus și la concert, m-a emoționat foarte mult faptul că atunci când am lansat Derniere Danse, românii au fost printre primii visători care mi-au iubit muzica și m-au încurajat. Iar asta nu voi uita niciodată’.

Click aici pentru a urmări interviul în exclusivitate cu Indila

Indila a demonstrat că declarația de dragoste pentru români nu a fost una goală, la mijlocul show-ului făcându-și apariția cu steagul României. ‘Iau acest steag şi îl voi purta mereu în inima mea’, le-a mai spus Indila românilor.

Echipa Europa FM a filmat întregul moment și vi-l oferă în exclusivitate aici! Click aici pentru a o vedea pe Indila cu steagul României pe scena de la Sala Palatului!