INTERVIU EXCLUSIV INDILA: Artistul pe care Indila îl admiră cel mai mult este din familie (VIDEO)

În interviul acordat în exclusivitate Europa FM, Indila a vorbit despre influențele din muzica ei, dar și despre artiștii pe care îi admiră.

Între cele două concerte pe care le-a susținut duminică în România, Indila a acordat un interviu în exclusivitate Europa FM.

Indila, considerată o nouă revelaţie a muzicii internaţionale, despre care se spune că are ‘o voce divină, care îţi rămâne în minte’, a acceptat cu greu să acorde vreun interviu, managementul ei străduindu-se să mențină aura de mister creată în jurul artistei. Totuși, Indila a acceptat să-și deschidă sufletul pentru ascultătorii Europa FM.

În interviul realizat de Andrada Burdalescu, Indila a mărturisit că artistul pe care îl admiră cel mai mult este chiar sora ei:‘Creează mult, are o viziune despre viață care este foarte surprinzătoare. Cred că ea mă inspiră, de asemenea. Este o persoană foarte sensibilă și …foarte diferită de ceilalți’.

Indila (Adila Sedraïa) s-a născut pe 26 iunie 1984, în Paris. La vârsta de 7 ani, a început să scrie primele sale poezii. Tatăl ei este algerian, iar mama sa provine din India. Din anul 2007 este căsătorita cu Pascal Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp sau Skalpovich. Soţul Indilei, Pascal Koeu, este unul dintre cei mai apreciaţi producători muzicali şi compozitori din Franţa.

Click aici pentru a urmări interviul în exclusivitate cu Indila