Interviu exclusiv cu Indila, luni în Deșteptarea (VIDEO)

Indila, care a susținut în România primele ei două concerte, într-o singură zi, duminică, a acordat un interviu în exclusivitate echipei Europa FM.

UPDATE: Vezi aici interviul video cu Indila

Indila vorbește luni în Deșteptarea despre experiența de pe scena din București, influențele din muzica ei, artiștii pe care îi admiră, dar le rezervă și mai multe surprize ascultătorilor Europa FM, care vor descoperi în declarațiile Indiliei o artistă surprinzătoare.

Indila va putea fi ascultată în interviul exclusiv acordat Europa FM luni, după ora 7:00, în Deșteptarea. Interviul va fi disponibil imediat și video pe www.europafm.ro.

Click aici pentru a vedea ce gest incredibil a făcut Indila în timpul concertelor din România

Cine este Indila

Despre Indila, considerată o nouă revelaţie a muzicii internaţionale, se spune că are ‘o voce divină, care îţi rămâne în minte’.

Indila (Adila Sedraïa) s-a născut pe 26 iunie 1984, în Paris. La vârsta de 7 ani, a început să scrie primele sale poezii. Tatăl ei este algerian, iar mama sa provine din India. Din anul 2007 este căsătorita cu Pascal Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp sau Skalpovich. Soţul Indilei, Pascal Koeu, este unul dintre cei mai apreciaţi producători muzicali şi compozitori din Franţa.

După ce a colaborat cu rapperi cunoscuţi din Franţa, ca Soprano, Rohff şi Youssoupha, Indila, în vârstă de 30 de ani, a revenit pe piaţă cu primul său single, ‘Derniere Danse’.

Primul ei album, ‘Mini World’, lansat în luna februarie, a obţinut deja un disc de platină. Piesa a luat cu asalt toate topurile şi playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de YouTube al artistei a depăşit 122 de milioane de vizualizări, iar cea mai recentă piesa, ‘S.O.S’, se bucură de acelaşi succes.

Indila cântă în limbile engleză, franceză şi indiană. Sursele sale de inspiraţie sunt artişti precum Michael Jackson, Jacques Brel, Ismael Lo şi Lata Mangeshkar.

Click aici pentru a urmări interviul în exclusivitate cu Indila

Click aici pentru a o vedea pe Indila cu steagul României pe scena de la Sala Palatului!