INTERVIU EXCLUSIV ANDRÉ RIEU: Sunt orchestre…care cântă Mozart cu feţe de parcă ar fi morţi (VIDEO)

În interviul acordat în exclusivitate Europa FM, André Rieu a vorbit despre motivele pentru care a ajuns să fie renumit în întrega lume şi ce a ajuns să-l deosebească de ceilalţi artişti.

Vezi aici interviul exclusiv cu Andre Rieu

Iniţial cu un singur concert anunţat în România, André Rieu a ajuns să confirme, în mai puţin de 24 de ore, trei concerte la Bucureşti, după ce primele două au fost sold out în doar câteva ore.

Este cea mai rapidă vânzare a unui eveniment André Rieu înregistrată vreodată

Biletele pentru cel de-al doilea concert al celebrului violonist André Rieu în România (vineri, 12 iunie 2015, Piața Constituției, București), puse în vânzare astăzi, 10 decembrie, la ora 13.00, s-au vândut în timp record în această după-amiază. André Rieu anunță un al treilea concert, duminică, 14 iunie 2015. Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim.

Faimosul violonist André Rieu a înregistrat astăzi un nou record absolut de vânzare a biletelor în România, unde va concerta în premieră în iunie 2015, în Piața Constituției: în numai câteva ore de la punerea în vânzare, au fost epuizate și toate cele 12.500 de bilete pentru cel de-al doilea concert anunțat în cursul zilei de astăzi. Biletele pentru primul concert anunțat s-au epuizat in trei ore.

Al treilea concert André Rieu va avea loc duminică, 14 iunie 2015, în Piața Constituției, iar biletele sunt disponibile prin Eventim și partenerii autorizați.

Legat de ceea ce a ajuns să-l diferenţieze de alţi artişti care cântă muzică clasică, în interviul acordat Europa FM André Rieu spune că foarte des a întâlnit oameni foarte veseli în viaţa de zi cu zi, dar pe scenă adoptă o atitudine prea sobră, care-i îndepărtează de public.

‘Nu am reuşit să înţeleg niciodată asta. Sunt orchestre care cântă fantastic, apoi cântă Mozart cu feţe de parcă ar fi morţi…De ce?!

Foloseşte-ţi viaţa, umorul şi tot ce ai şi pe scenă…nu înteleg de ce să canţi aşa’, spune André Rieu.

Vezi aici interviul exclusiv cu Andre Rieu