INNA: „Mi-ar fi plăcut să fiu eu Carla’s Dreams” – VIDEO

Liderul grupului Carla’s Dreams a fost invitat, sâmbătă, în emisiunea La radio cu Andreea Esca.

În timpul emisiunii, cântăreaţa INNA a fost contactată telefonic şi a povestit felul în care i-a cunoscut pe băieţi, a vorbit despre piesa P.O.H.U.I., prima colaborare cu trupa Carla’s Dreams, şi totodată, a mărturisit că i-ar fi plăcut să fie ea Carla’s Dreams.

„În urmă cu trei ani de zile, am descoperit pe internet o piesă care se numea P.O.H.U.I. şi ne-a plăcut atât de mult nouă şi prietenilor noştri, încât am decis să-i contactăm pe tipii ăştia care scriau versurile alea şi linia aia melodică. Şi am găsit Carla’s Dreams: talent, eficacitate şi tot ce vedem acum pe scenă şi ascultăm pe piesele lor”, şi-a amintit INNA.

De asemenea, cântăreaţa a mărturisit că i-a văzut pe băieţii din trupa Carla’s Dreams fără mască şi le-a vândut un pont fanilor:

„Cred că sunt una dintre puţinele persoane care i-a văzut şi fără mască. Sunt foarte drăguţi, dar mai mult decât drăguţi, talentaţi. La noi în studio există tot timpul cineva care se plimbă cu o chitară în mână, face versuri şi linii melodice. Aşa că, dacă vreodată veniţi, v-am vândut un pont: sunt ei”, a declarat artista în emisiunea La radio cu Andreea Esca.

„Mi se pare extraordinar că este primul artist, cel puţin din România, fără identitate. În fapt şi în drept, ei doar cântă, fără să se folosească de imagine sau de alte lucruri şi mi se pare genial. Mi-ar fi plăcut să fiu eu Carla’s Dreams”, a mărturisit INNA.