INNA, Antonia, Alex Velea, Dorotheea Petre, Cosmina Stratan, Mirela Stelea, Ellie White, Cristina Rus şi Geanina Ilieş luptă pentru Mihaela Blaga

Numeroase vedete susţin campania umanitară de strângere de fonduri pentru cazul Mihaelei Blaga, tânăra mămică de 35 de ani, din Hârşova, judeţul Constanţa, care suferă de tumoare craniană.

La apelul celor care au iniţiat campania Salveaza o viata! Ajuta un copil sa se bucure de mama lui, vedetele nu au rămas indiferente. Pe lângă mesajele de încurajare transmise Mihaelei, acestea au donat şi obiecte personale, ce umează sa fie scoase la licitaţie în cadrul unui eveniment caritabil, care se va desfăşura duminică, de la ora 18:00, în Tete a Tete din Herăstrău.

Mihaela Blaga este o tânăra mămică de 35 de ani, din Hârşova, judeţul Constanţa, care suferă de tumoare craniană şi a cărei viaţă depinde de o intervenţie costisitoare, care depăşeşte cu mult posibilităţile familiei sale.

Suma ce va fi strânsă în cadrul licitaţiei urmează sa fie donată Mihaelei Blaga, care are nevoie de o operaţie urgentă pentru îndepărtarea tumorii craniane.

Alături de Mihaela este şi Asociaţia M.A.M.E, care din 15 iulie îi va pune la dispoziţie un număr scurt pentru donaţii prin SMS. Numărul va fi făcut public în cadrul evenimentului caritabil din 14 iulie.

Cei care doresc să o sprijine pe Mihaela pot face donaţii în următoarele conturi:

IN RON:RO 29 BRDE 140 SV 43019711400 RON deschis la BRD BANK – titular Mihaela Blaga

RO 57 RZBR 0000060003770242 RON deschis la RAIFFEISEN BANK – titular Stancel Blaga

IN EURO:RO 55 BRDE 140 SV 23479511400 EURO / COD SWIFT BRDE RO BU XXX (pentru transferuri bancare) – titular Stancel Blaga

Mai multe detalii despre eveniment si campanie pe https://www.facebook.com/salveaza.