Confidenţialitate

Inițiativă de repornire a turismului balnear în România

Asociația Română de Balneologie a dat startul unui amplu program de repornire a turismului balnear dupa episodul pandemic COVID19, asigurând un suport informațional consultativ pentru toți cei interesați de dezvoltarea balneologiei și a turismului balnear.
Astfel, a fost creata o comisie de lucru formata din membri ai Asociatiei si reprezentanti ai statiunilor balneoclimaterice din Romania.

Structura comisiei va fi completată cu alți specialiști care vor da o mânaă de ajutor. Asociația Română de Balneologie anunță că toți cei interesați să ajute și să contribuie la acest efort sunt rugați să trimită un email pe adresa comisie@bioclima.ro.

Comisia își va desfășura activitatea în mod voluntar, neremunerat și la distanță, prin mijloace tehnice online, mai anunță reprezentanții Asociației.

“Comisia de lucru invită specialiștii din toate stațiunile balneare să își conjuge eforturile pentru a susține acest demers al asociației prin care dorim să punem umărul la depășirea cu bine a crizei generate de infecția Covid 19, să putem împreună să gandim responsabil la schimbările sistemice pe care sectorul balnear le va avea de traversat astfel încât, pe de o parte să putem valorifica în mod înțelept potențialul balnear uriaș al României și pe de altă parte să răspundem nevoilor de sănătate ale românilor. Sunt convins că sunt mulți cei care își doresc să se bucure de factorii noștri balneari și să își mențină starea de sănătate la cel mai bun nivel. Materialele rezultate din activitatea comisiei vor fi puse la dispoziția tuturor celor interesați în mod gratuit, pe situl asociației, cu titlul de recomandări și vor constitui elementele constitutive ale unei strategii de dezvoltare a turismului balnear în etapa post-pandemică”, declara doctorul biolog Constantin Munteanu, presedintele Asociației Română de Balneologie.

Sursa foto: www.bioclima.ro