INFOTRAFIC: Drumuri închise din cauza vremii

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, luni dimineaţa, din cauza viscolului şi pentru a permite utilajelor de  deszăpezire să acţioneze pentru curăţarea carosabilului, a fost închis DN65 A Turnu Măgurele – Roșiorii de Vede (judeţul Teleorman).

În judeţul Bacău, traficul este oprit pe DJ119 A (Urechești – Sascut) pe tronsonul cuprins între comuna Urechești (km 0) și satul Conțești (km 5 + 500), din cauza condițiilor meteo nefavorabile (ninsoare și viscol). Variantă ocolitoare este prin comuna Urechești – DN11A – Adjud – DN2 – comuna Sascut.

În rest, circulația se desfășoară în condiții de iarnă, nefiind impuse restricţii de viteză sau de tonaj din cauza vremii nefavorabile.

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, le recomandăm şoferilor să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să adopte în general o conduită preventivă la volan, adaptând în permanenţă viteza la condiţiile de trafic şi de drum.

Din cauza vântului puternic, în judeţul Constanţa au fost închise porturile Midia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea.

În schimb, CNAIR informează că nu sunt sectoare de drum naţional sau de autostrăzi închise circulaţiei din cauza condiţiilor meteorologice, luni dimineaţa, dar se circulă în condiţii de iarnă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS